Левски нямаше проблеми да победи за втори път Дъндолк. Голове на Гара Дембеле донесоха победа с 2:0 на "Ориел Парк" и класиране за третия предварителен кръг след 8:0 от двата мача.

"Сините" играха със самочувствие и не оставиха никакъв шанс на местния тим да си помисли, че може да постигне нещо. Още в 4-ата минута Гара Дембеле успя да се разпише след прецизен удар от дъгата. Това съвсем успокои момчетата на Ясен Петров, които играеха без никакво напрежение.

В 33-ата минута Гаджев изтсреля снаряд от фаул, вратарят Чери изби, а Дембеле направи добавка за 0:2. До края на полувремето нападателят можеше да вкара хеттрик, но се засуети в добра позиция.

През втората част той бе заменен, а домакините не можеха да притиснат "сините". Левски определено започна да пази силите си за следващия противник в Европа, а в 70-ата минута Жоазиньо напусна терена контузен, което беше единствената неприятна новина за българския тим от тези два мача.

Малко преди края Иса и Тасевски можеха да направят победата на Левски класическа, но нямаха късмет. "Сините" гостуват след седмица на шведския Калмар в първи мач от следващата фаза на Лига Европа.

Вижте как се разви мачът