ЦСКА официално започна подготовката си за новия сезон. Днес на стадион „Българска армия" бяха представени шест от новите попълнение на „червените" - Адемар, Жуниор Мораеш, Саша Живец и триото от Пирин - Антон Карачанаков, Александър Якимов и Александър Дюлгеров.

„Джузепе Акуаро засега остава в ЦСКА. Карлсруе са несериозни. Дадох по-дълга почивка на Маркиньос и Янис Зику, затова румънецът го няма тук днес. Те ще дойдат направо на лагера в Боровец", заяви на официалната пресконференция треньорът на „червените" Милен Радуканов.

„Много сме доволни от уредения лагер в Холандия. Хубаво ще е, че ще работим сами, на спокойствие. Вие сигурно сте видели хотела, терените са много близо до него.  Не е фатално, че контролата с Твенте пропадна. Това все пак са тренировъчни мачове и нямат чак толкова голямо значение", сподели още Радуканов.

За откриването на сезона на „Армията" се стекоха около 200 „червени" фенове, които приветстваха бурно треньора и новите играчи в селекцията.

От ЦСКА обявиха, че „по традиция” клубът ще се бори за титла и Купа в България, както и за влизане в групите на Лига Европа.