Като майка на три деца, Кейт Мидълтън е минала през много трудни и емоционални моменти. Тя държи да възпитава наследниците си в духа на кралските традиции, но и да им даде възможността да имат детство, както всички други техни връстници.

Оказва се, че раждането на първото й дете - принц Джордж, е едно голямо изпитание за нея. Но не толкова от физическа и медицинска гледна точка, колкото от емоционална.

След като е станала майка за пръв път, за пръв път Кейт се е почувствала и изолирана в кралския двор. Това признание направи самата тя на поредното официално събитие, на което присъства вчера, 22 януари.

В първите месеци след раждането на Джордж, принц Уилям все още е работел по-усилено и му се е налагало често да отсъства от дома. Мидълтън пък е преживяла тежко липсата на своето семейство до себе си, което да й помага в изцяло новата роля - тази на майка.

Тогава грижите за първородния им син са паднали изцяло на техните плещи, а принц Уилям е бил този, който е давал нощни дежурства, за да може съпругата му да си почине, пише Hello.

Това признанието е свързано с новата инициатива, която херцогинята на Кеймбридж в момента популяризира с кратко турне във Великобритания. Става дума именно за подкрепа на млади майки в моментите, в които те имат най-голяма нужда от нея.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и приемът в Бъкингамския дворец

Уилям и Кейт сияят без Хари и Меган

Звездите на вечерта

Само преди дни пък Мидълтън направи и друго откровено признание. С усмивка на уста тя заяви, че не мисли, че Уилям иска повече деца. Явно и тя е на същото мнение и семейството им вече е добило завършен вид.