Когато си приятел с известни, искаш или не, и ти ставаш известен. Особено когато дружките ти имат стотици милиони последователи в социалните мрежи, а ти се появяваш в техните профили.

Ким Кардашиян, снимката от ученическите й години и как изглеждат тя и сестрите й

Как изглеждат Ким Кардашиян и сестрите й като ученички

Отново трудни за разпознаване

Така от Instagram профилите на Ким Крадашиян и Кайли Дженър попаднахме на тези на техните не по-малко секси приятелки, чиито имена все по-често се споменават. А дамите очевидно нямат нищо против да говорим за тях, дори непрекъснато се опитват да привличат внимание.

45-годишната Ларса Пипън също стана известна с телевизионно риалити Real Housewives of Miami. Тя е съпруга на баскетболиста Скоти Пипън и двамата имат четири деца.

Ларса води живот, за който не е лесно да не й завидим. Тя си е най-добра приятелка с Ким и Кортни Кардашиян и често се припичат задно край нечии басейн или пък пръскат хиляди на шопинг турове.

Точно както дружките си, Пипън обича да ни показва пищните си, но стегнати форми на снимки по бански. Често ни подсеща и че тази фигура след четири раждания се постига с редовни тренировки, за които никога не си намира извинения.

Друга много близка приятелка на Ким Крадашиян е красавицата Никол Уилямс. Тя също стана популярна зад океана с участие в тв риалити, но за футболни съпруги -  WAGS. На 34 години е и е женена за футболиста Лари Инглиш, пише Daily Mail.

Уилямс от години се изявява и като модел и инфлуенсър. Има близо два милиона последователи в Instagram, а преди време я видяхме да рекламира бранда на Клои Крадашиян Good American. Сега пък ни представя по доста секси начин част от новата колекция бельо на Savage Fenty - марката на Риана.

Повечето снимки на Никол са по бански или бельо, в което няма нищо изненадващо. И ние да имахме тяло като нейното, със сигурност нямаше да го крием.

Най-малката сестра от клана Дженър-Кардашиян също си има своя най-добра приятелка, с която обича да прекарва голяма част от времето си. Дори последните седмици на самоизолация двете прекараха под един покрив и със сигурност не са скучали.

Анастасия Караниколау е на 23 години, има 8.4 милиона последователи в Instagram и е доста обиграна в позирането пред камера. 

Кайли и Стаси обичат да събират тен заедно, да ходят по щури партита или просто да гледат филми по пижами. А за рождения ден на Караниколау, който беше преди дни, Дженър я зарадва с милите си думи, че за нея тя е истински подарък от съдбата.