Сигурността на българските потребители е гарантирана, тъй като официално продажбите на Samsung Galaxy Note7 в България още не са започнали.

Това уверяват в разпратено до медиите съобщение от Samsung във връзка с решението на компанията да спре продажбата на новия продукт.

Samsung спира от продажба Galaxy Note 7

Samsung спира от продажба Galaxy Note 7

Заради случаите на възпламеняване дори след ремонт...

Припомняме, от компанията Samsung обявиха, че напълно спират от продажба новия модел на смартфона Galaxy Note заради случаите на възпламеняване. Решението беше взето, след като стана ясно, че инцидентите продължават дори след ремонт на устройствата.

Във връзка с последните новини около  Samsung Galaxy Note7, бихме искали да уверим, че сигурността на българските потребители е гарантирана, тъй като официално продажбите на Samsung Galaxy Note7 в България още не са започнали”, поясняват от представителството на компанията у нас.

В полза на безопасността на нашите клиенти, ние спряхме продажбите и подмяната на Galaxy Note7 на глобално ниво и следователно спряхме производството на устройствата”, допълва се още.

Ако все пак има български потребители, които притежават оригинален или подменен нов Galaxy Note7, трябва да изключат устройството, да не го използват, и да се свържат с центъра за обслужване на клиенти на номер 0800 111 31 възможно най-скоро, призовават от Samsung.