През нощта облачността от север ще се увеличава и ще е предимно средна и висока. Вятърът от запад-северозапад ще се усили, до умерен. Минималните температури ще са предимно между минус 6° и минус 1°, в София около минус 4°. През деня облачността ще е предимно значителна и преди обяд на места в Западна България и планините ще превали слаб сняг. Вятърът ще е до умерен от северозапад, след обяд - от север. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в София около 3°.

Това съобщиха от НИМХ.

Над планините ще преобладава облачно време и на места, главно преди обяд, ще има слаби валежи от сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е около минус 3°, на 2000 метра - около минус 8°.

По Черноморието облачността ще е значителна, но валежи са малко вероятни. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, след обяд от север. Максималните температури ще са 5°-6°. Температурата на морската вода е 4°-6°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.