Ограничи "Туитър" и помогни на училищата. Такъв "съвет" даде на американския президент Доналд Tръмп наговият съперник за Белия дом Джо Байдън, цитиран от NBC. 

Така той засегна активността на държавния глава в социалната мрежа, която редовно използва и за атаки срещу съперниците си.

Говорейки за необходимостта от подкрепа на училищата при тяхното отваряне в лицето на COVID-19, Джо Байдън разкритикува решението на президента Тръмп по въпроса в сряда.

"Излез от Twitter и започни да говориш с лидерите на Конгреса на двете партии. Покани ги в Овалния кабинет - каза Байдън.

Tой обърна внимание, че Тръмп инаги говори за способността си да преговаря и сега е времето да докаже това.

Тръмп предупреди, че в страната ще има "революция", ако кандидатът за президент на демократите Джо Байдън бъде избран на предстоящите избори.

"Байдън е слаб човек, който е контролиран като марионетка", заяви Тръмп за телевизия Фокс Нюз.

Проучване: Тръмп може да отхвърли поражение и да предизвика конституционна криза

Проучване: Тръмп може да отхвърли поражение и да предизвика конституционна криза

В САЩ вярват, че е решен да си запази властта на всяка цена

Припомняме, че повече от 80 американски учени, нобелови лауреати по физика, химия и физиология или медицина, подкрепиха кандидатурата на демократа Джо Байдън в президентската надпревара в САЩ.

В края на август настоящият президент заяви, че вотът през 2020 г. са най-важните избори в историята на САЩ и предупреди, че радикалната програма на Байдън ще "разруши" страната.

Президентските избори в САЩ ще се проведат на 3 ноември.