От пръв поглед главната страница на изданията на Острова е доста сходна, като седем вестника използват една и съща снимка на замислената Мей в автомобил след вчерашната новина, че е готова да подаде оставка, пише "Гардиън".

"Дейли мейл" и "Дейли експрес" излизат с една и съща снимка и задават въпрос, който разкрива симпатията им към министър председателя: "Напразна ли е саможертвата й?" и "Какво още трябва да направи?".

"Сън" пише: "Отивам си! Сега подкрепете споразумението ми".

"Ай" излиза със заглавие "Подкрепете ме и ме уволнете". "Сън" публикува същото заглавие на броя си от вторник. "Гардиън" коментира, че вероятно британските вестници са се изчерпали откъм заглавия за Брекзит.

"Гардиън" се концентрира върху резултатите от гласуванията в Камарата на общините през миналата нощ. Депутатите отхвърлиха осем предложения на ориентировъчни гласувания. "Парламентът най-накрая се изказа: Не, не, не, не, не, не, не, не".

"Дейли телеграф" пише, че Мей е признала грешката си и поема отговорност. Изданието цитира думите на бившия външен министър Борис Джонсън, който обяви, че ще подкрепи сделката на премиера, тъй като е единственият вариант да се предотврати Камарата на общините да не "открадне Брекзит".

"Мирър" вижда "Края на Мей". Вестникът също отделя внимание на промененото решение на Джонсън и го определя като "безсрамен обрат".

"Таймс" пише, че "Мей обеща да подаде оставка", ако сделката й бъде прокарана.

"Файненшъл таймс" излиза със заглавие: "Мей предложи да подаде оставка в последна молба към бунтовниците да подкрепят споразумението за Брекзит".