Руди Джулиани, адвокат на президента на САЩ Доналд Тръмп, опроверга информация, че е поискал дневен хонорар от 20 000 долара за водене на заведените от държавния глава съдебни дела във връзка с резултатите от президентските избори, информира ТАСС.

"Никога не съм искал 20 000 долара", заяви адвокатът пред вестник "Ню Йорк таймс". По думите му Тръмп сам е решил да се плати за услугите на адвокатите след завършване разглеждането на внесените от републиканците искове в съда.

Руди Джулиани хванат да си бърка в гащите пред българска актриса в новия "Борат"

Руди Джулиани хванат да си бърка в гащите пред българска актриса в новия "Борат"

В новия филм на Саша Барън Коен 76-годишният съюзник на Тръмп е хванат в много срамна ситуация

"Ние се договорихме да работим по този въпрос по-късно", добави бившият кмет на Ню Йорк.

Така той отрече публикация на "Ню Йорк таймс", че е поискал хонорар от 20 000 долара. Според изданието от щаба на Тръмп са заявили, че исканията на юриста са прекалени и са предложили по-малка сума. Вестникът пише, че ако бъде удовлетворено искането на Джулиани, той ще се превърне в най-скъпоплатения юрист в света.

Миналата седмица изданието писа, че предприетата от републиканците PR кампания, касаеща изборите, е поета от Джулиани. Но тези действия към момента не оказват влияние върху резултата от президентските избори, спечелени от Джо Байдън.

Джулиани: Марксисти стоят зад погромите в САЩ

Джулиани: Марксисти стоят зад погромите в САЩ

Искали да унищожат полицията