Американският президент Доналд Тръмп може да отиде в затвора след края на мандата си.

Това заяви сенаторът от Демократическата партия Адам Шиф, който от началото на следващата година ще оглави комисията за разузнаването на Камарата на представителите, предаде Washington Examiner.

Той направи изявлението за предаването на ABC "This Week."

Сенаторът е убеден, че "Тръмп ще се моли за помилване от наследника си в Белия дом".

Щабът на Тръмп е контактувал с Русия още през 2015 г.

Щабът на Тръмп е контактувал с Русия още през 2015 г.

Според доклад на Робърт Мълър…

Според Шиф, настоящият държавен глава ще бъде първият президент на страната от много време насам, даден на съд и получил присъда след показанията на бившия си адвокат Майкъл Коен за незаконно финансиране и връзки по руската афера, която разследва спецпрокурорът Робърт Мълър.

Припомня се, че Шиф и Тръмп размениха остри реплики преди време. Сенаторът е известен критик на държавния глава, което не бе подминато от самия Тръмп без обиден коментар. Той бе наречен " little Adam Schitt." в съобщение в "Туитър" от Тръмп миналия месец.

Според доклада на спецпрокурора Мълър, контакти между щаба на Тръмп и руснаци е имало още през 2015 година. Конкретно става дума за бившия адвокат на Тръмп - Майкъл Коен.

Прокуратурата поиска пет години затвор за Коен, по обвинения в незаконни действия по време на кампанията, данъчни престъпления, опит да заблуди разследващите с фалшиви показания.

Демократите погват Тръмп за финансовите му връзки с Русия и Саудитска Арабия

Демократите погват Тръмп за финансовите му връзки с Русия и Саудитска Арабия

Дали те са "скритата ръка", която направлява външната политика на САЩ