Президентът на САЩ Доналд Тръмп използва "Туитър", за да излее гнева си върху Демократическата партия и някои представители на партията, които инициираха ново разследване срещу американския лидер.

Президентът нарече председателя на Комисията по правни въпроси към Камарата на представителите Джери Надлър и Хилари Клинтън "луди" и подчерта, че тези политици нищо не са направили за САЩ.

Сенатът ще отхвърли извънредното положение на Тръмп

Сенатът ще отхвърли извънредното положение на Тръмп

Ако американският лидер наложи вето на резолюцията, той за първи път ще използва мярката

Сега те осъзнаха, че единственият сговор с Русия е направен от измамницата Хилари Клинтън, демократите, Надлър, Шиф и демократите, водещи комисиите, които полудяха. 81 писма са изпратени до невинни хора, за да ги тормозят. Те нищо не направиха за нашата страна, написа американският лидер.

Според него разследването на демократите е "голям, тлъст разпит" с надежда да се открият доказателства за престъпление.

Най-голямата измама в историята на страната ни. Демократите възпрепятстват правосъдието...Факт е, че реалното престъпление е това, което демократите правят...Президентски тормоз, продължи Тръмп и накрая написа, че рейтингът на одобрение на Републиканската партия е достигнал 93%.

Белият дом заклейми като позор и обида разследването на Конгреса срещу Тръмп

Белият дом заклейми като позор и обида разследването на Конгреса срещу Тръмп

Това събиране на компромати е от страх, посочва Сара Сандърс

Вчера конгресна комисия започна ново разследване срещу американския лидер.

Междувременно американски медии съобщават, че адвокатът на Майкъл Коен, бившият адвокат на Тръмп, е повдигнал вероятността пред адвокати на държавния глава Коен да бъде помилван, след като федерални агенти нахлуха в офиси на Майкъл Коен през април 2018 г.