News.bg публикува мненията ви без редакция

Пътят към Европа минава през отказа на Европа да приеме България в този й политически формат, било то през 2007 г. или по-късно.

Ако ни приемат, ще е с клаузи, които ще бъдат не само унизителни, но и катастрофални за икономиката ни. Те се страхуват от нас и с основание, защото по нашите улици се водят гангстерски войни, които засенчват и времената на Дилинджър.

Държавата ни не може да се бори с корупцията, защото самата държава е корупцията.
(По този повод Чапек казва: “Революция може да има навсякъде другаде освен в правителствените канцеларии. Дори да дойде краят на света, първо ще трябва да унищожите вселената, а после правителствените канцеларии.”)

Само пълният отказ на Европа може да разклати сегашния сговор на политическата клика. Затова ДА ПИШЕМ НА ОЛИ РЕН, да разкажем на хората, които решават, какво става тук. Всеки знае по нещо.

И ако ни повярват и ни отхвърлят, това ще бъде стъпка напред. След като си отидат тези, ще ни кажат “Добре дошли”.

Email адрес на Оли Рен: olli.rehn @cec.eu.int Commissioner Mr Olli Rehn tel. +32-(0)2-29 57957 fax +32-(0)2-29 58561 Personal Assistant: Ms Leila Salakari tel. +32-(0)2-29 51440 Web address: http://ec.europa.eu/comm/commission_ba rroso/rehn/cabinet/cabinet_en.htm

За всякакви други адреси виж: http://ec.europa.eu/sitemap/index_en.htm
Адресите на всички европейски чиновници се образуват по модела firstname.lastname@cec.eu.int (първоиме.фамилноиме@cec.eu.int) Пример: olli.rehn @cec.eu.int