News.bg публикува текстовете ви без редакция. Тъй като уважаваме правото на лично мнение, медията пуска коментари, с чиято позиция не винаги е съгласна

Убийството на Михаил в Борисовата градина е криминално престъпление извършено с цел грабеж!

Това следствието доказва по недвусмислен начин. Целта на извършителите е била до го ограбят, което те са и направили. Това, че чистели „Борисовата градина от гейове" си е тяхно оправдание, което по никакъв начин няма да смекчи присъдата им.

Но пък дава основание на гей-обществото да трупа точки и да настройва обществеността преди кощунствения гей-парад, който тази година е планиран за 26 юни отново с „международно участие"...

Защо обаче същото това общество не реагира на немалобройните престъпления, които се извършват от хомосексуални подбуди? И защо активистите му се правят, че такива не съществуват! А те са цял раздел в криминалистиката и са предимно ... садистични убийства!

Да видим например каква е картината от началото на тази година: в материал от 19 януари блогът на адрес http://mishenabg.blogspot.com публикува материал със заглавие, в което няма никаква двусмисленост - „Гей-психопат вилнее из Благоевград". Става дума за връзката между две убийства извършени в района, които според автора водят следствието към извършител с обратни наклонности.

Наскоро съдът осъди лицето, което инжектираше от хомосексуални подбуди вода на деца в различни райони на София.

За последните двадесет години пък броят на тежките престъпления, включително убийства, извършени от хомосексуални подбуди са значителен дял в сравнение със същите, извършени от други подбуди.

Наскоро в Германия обществеността беше потресена от гнусно и цинично престъпление извършено от хомосексуални подбуди и чрез сайт на хомосексуалисти (случаят с канибала Армин Майвес).

Никой обаче нито у нас, нито в Германия, нито където и да било другаде не прави шествия против „насилието и хомосексуализма" на основание на лесно откриваемата връзка между тях в посочените случаи и множеството подобни.

Нашето общество е толерантно и това е очевидно за всички. До такава степен, че някои са започнали да си мислят, че сме в състояние да поемем всичко, което ни се поднесе, колкото и противоестествено да е то.

Е, според нормалните българи, престъплението е дело на престъпници, не на притежателите на определени наклонности. Освен това престъплението се извършва от лице, което трябва по закон да понесе отговорност за това и Законът в това отношение е недвусмислено ясен!

За „активистите", които получават подкрепата, включително и финансова, от чужбина обаче всеки случай, в който може да се извлече дивидент за допълнително развращаване на българина, е добре дошъл.

Развратът във всичките му форми - от грубите до рафинираните - ни докара дотам да сме с най-ниското раждаемост в Европа и една от най-ниските в света; да сме първенци по брой на абортите, чийто брой е равен на този на ражданията; да гоним „световни показатели" по брой на самотни майки и изоставени деца!

Време е обаче да разтъркаме очи и да видим, че стратегията за хомосексуализация ни води до дилемата: България или разврат!

България или хомосексуализъм!