Публикуваме текстовете ви без редакция.

Каквато държавата, такива и циганите. Задавам си въпроса какво правят Фондации, които имат бюджети по 8 000 000 евро и работят по интеграцията на ромите? Също така, председателите на тези организации не са роми - като пример: Фондация„Амалипе" - Велико Търново, Фондация СЕГА - София и др. и хората, които са на консултантски договори към тях. Къде са те, за да се предотврати "Ромския терор" в училище.

Да, ромският проблем не е само на ромите, а и на нас българите  - та те са част от социалния и икономическия живот на страната ни.

Питам и политиците в това правителство каква е била за тези четири години тяхната платформа или конкретна програма за тези роми в гетата, а не за тези, които са в чужбина и тези в университетите?!

Българи, нека не оскотяваме и търсим причините за всичко в другите, а да погледнем, какво ние правим и да критикуваме конструктивно и политиците и хората от гражданския сектор, който не знаят в момента, какво са - политици партийни, граждански сектор или бизнесмени! Трябва да си припомним каква е ролята на гражданския сектор и как функционират I-ви, II-ри и III-ти сектор в държавата, а не да вменяваме на образователния министър, че той трябва да решава тези неща със закони.

Не правете, господа политици от ромските проблеми - предизборни кампании! Расизмът е от началото на 30 години на 20 век и не е насочен към човека, а към изземване на територии, власт и терор от хора с боли амбиции и комплекси от всякакво естество. България, трябва да е над всичко, тя е суверенна!