Публикуваме текстовете Ви без редакция

Уважаеми сънародници, тази година страстната седмица започна доста преди светлия празник за всички християни. То не бяха компромати, то не бяха СРС-та, подслушвателни устройства, кълнене в какво ли не и прочие.

Още преди повече от месец пък социологическите агенции почнаха да отмерват набухването на рейтингите на партиите като козунаци.

Вярно че аршините на повечето май бяха доста странни и вместо проценти мереха в левове, но това е друга тема. Все пак и за тях важи правилото:“избор година храни“.
Така съвсем закономерно пет партийни козунака се оказаха най-набухнали и се предлагаха най-често на изборната сергия.

Малко преди страстната седмица пък страстите български съвсем избуяха с излязлата информация за повсеместно следене и подслушване на всеки по-значителен субект и то от бая години. Стигна се до там някой бивши величия да признават, че са подслушвани дори в тоалетната.

Да се върнем обаче на Великденската тема. Сега нищо чудно яйцата предлагани от доскоро управляващата партия да бъдат гербер-сюрприз, т.е. две в едно. Като си вземеш лилаво яйце и го счупиш да получиш играчка Цецомобил или малко ченге с огромни уши.

Колкото до агнешкото за Великден или Гергьовден, то малцина сигурно ще може да си го позволят, тъй като през последните четири години се затягаха коланите, за да има повече парички за магистралите, по които ще препускат какви ли не четириколесни зверове.

Така, драги сънародници, докато празнувате тези дни внимавайте с набухналите козунаци, не съжалявайте, че липсва на трапезата Ви агнешко – тъй като то е бъкано с холестерол и най-вече внимавайте какво говорите ако играчките от яйцата са около Вас, за да не стане играчка-плачка!