Светът на комиксите е толкова шарен и разнообразен, и това е само една от причините да го харесваме толкова много. Има си и всякакви герои с всякакви различни (и не чак толкова) суперсили.

Робърт Патисън, The Batman и актьорът ли ще бъде новият Батман

Ето кой ще бъде новият Батман

Интересен избор за ролята

Дори има и такива, които на практика не притежават никаква свръхестествена способност. Което въобще не им пречи да бъдат отново супергерои. А перфектният пример за такъв герой е Батман.

Очакваме с нетърпение да видим подготвяния за него филм, в който главната роля е за Робърт Патисън. Докато това се случи обаче, DC Comics има планове за Батман.

Според Hypebeast, конкурентите на Marvel ще представят нова версия на Батман, в която героят ще бъде чернокож. Очаква се комиксът да излезе през 2020 г.

Вероятната причина за този ход е успехът на Майлс Моралес от "Спайдърмен: В Спайди Вселената", който се превърна в първия чернокож Спайдърмен, макар и анимиран.

Скот Хана, Aniventure Comic Con и какво е да рисуваш Батман, Спайдърмен и Жокера

Човекът, който рисува Батман, Спайдърмен и Жокера

Илюстраторът Скот Хана за рисуването и за бъдещето на супергероите и злодеите

Голяма част от феновете приеха добре тази новина, като не закъсняха и шегите, че чернокожият Батман ще бъде спиран за проверки от полицията, което ще затрудни работата му.