Автомобилът на 2009 г. за Европа Opel Insignia ще е сред премиерите на „Автомобилен салон София 2009". Моделът ще бъде представен в различни варианти на купето.

До момента Insignia се произвежда като хечбек с 5 врати, седан с 4 врати и комби Sports Tourer, като комбито бе представено пред международните медии едва преди седмица.

Opel Insignia е един от най-важните модели в историята на немската марка. В трудни за автомобилната индустрия времена, това е един атрактивен, луксозен и качествен автомобил, който вече получи редица международни отличия.

С него Opel замени модела Vectra и навлезе в нов етап от развитието си. Дизайнът на Insignia постепенно ще бъде наложен и в останалите модели на марката.

General Motors ще представи и още една премиера на софийското автомобилно изложение между 12 и 21 юни - Chevrolet Cruze.
Както и Insignia за Opel, Cruze също е изключително важен модел за марката Chevrolet в Европа.

Специално разработен за вкусовете на европейските клиенти, седанът Cruze има динамично окачване, високо ниво на пасивна и активна безопасност, водещо за сегмента пространство на задните седалки и модерни и икономични двигатели.

Източник: Speed-Press