Британецът Антъни Джошуа, каза че ще започне подготовка за следващия си мач през август. Той не се интересува с кого ще трябва да се бие. Според последните решения на IBF това трябва да е с украинеца Владимир Кличко.

Ако Кличко реши да се откаже от бокса, което е много вероятно, следващ съперник на прехваления британец ще е българинът Кубрат Пулев.

Официално: Кубрат Пулев няма да се бие с Антъни Джошуа!

Официално: Кобрата няма да се бие с Антъни Джошуа!

IBF освободи световния шампион от задължителна защита на пояса

"Следващият ми мач ще е с Кличко или Пулев и бих казал, че ще се проведе в края на октомври, в средата на ноември или най-късно през декември. Мисля, че най-подходящо и най-реалистично е да говорим за средата на ноември, което означава, че ще започна тренировъчния лагер през август, за да имам три месеца подготовка преди срещата".

"Странно е, че ще се готвя за мач, а не знам кой ще ми е съперникът, но има начини да тренираш по-общо. Например, важното ще е да си върна ритъма и бързината, защото те се губят, реакциите стават по-бавни и мога да се готвя в тази насока. Обръщам внимание на основните неща в тренировките и ще се постарая след това да изчистя някои по-дребни детайли", обясни Джошуа по телевизионния канал "Скай".

Снимка 291034

Източник: LAP.bg