Депутатите от "Атака" внасят Закон за отмяна на Закона за социалните услуги. Това съобщи на брифинг в парламента Десислав Чуколов. Това не е първата подобна инициатива на националистите. Той припомни, че властта е обещала законът да бъде отложен и подложен на широко обществено обсъждане.

Това обаче не се е случило. Грешна е цялата философия на закона за социалните услуги, настоя Чуколов. Държавата дава на ишлеме социалните грижи на частни фирми и организации, недоволни са националистите. Това не е правилно, частната фирма търси своята печалба, отчете депутатът от "Атака".

ВМРО със замах защитават семейните ценности с Кодекс за социалните услуги

ВМРО със замах защитават семейните ценности с Кодекс за социалните услуги

Те настояват НПО-тaта не трябва да бъдат на "входа" и "изхода" на социалните услуги

Той припомни, че и БПЦ е против закона. Не бяха чути нашите аргументи, припомни още Десислав Чуколов. Недоволството срещу закона, по мнението му, пак набирало сила. Този закон не съвпадал с ценностите на народа ни, по мнението на атакиста. Той настоя, че държавата не трябва да абдикира от този сектор, а че държавата трябва да бъде на мястото си. Социалната грижа трябва да бъде грижа на държавата, смята още депутатът от "Атака".