Изглежда, че най-съблазнителният джакпот от игрите на Българския спортен тотализатор - този от играта "Тото 2 - 6 от 49" е загрял и няма търпение да попада редовно в ръцете на поредния късметлия. Само преди броени дни - в края на миналия месец, щастливец от Добрич успя да улучи печелившата комбинация от числа, а тя му се отблагодари с феноменалната печалба от 4 300 000 лева. И точно в стила на вече преживените добри емоции, подобно на мистерията "дежа вю", в последната неделя на настоящия месец юни това страхотно преживяване отново се повтаря. Щастлив участник в тиражите на тотализатора от град Плевен е познал, че изтеглената комбинация за днес ще се състои именно от числата: 3, 6, 12, 21, 34, 44. Заложил е на тях в 50-я тираж на играта "Тото 2 - 6 от 49", залагайки само един-единствен фиш на стойност 4,40 лв. Именно той го прави по-богат от днес нататък с цели 2 823 969, 95 лева, като освен това го нарежда във вечната класация на тотомилионерите в България под номер 117!

Няма как да разберем, кое точно е изиграло най-важната роля на талисман в конкретния случай: дали фактът, че тиражът отново имаше извънредно теглене поради разместванията в програмата на БНТ заради осминафинала от UEFA EURO 2021 между Нидерландия и Чехия или е повлияло откриването на новия пункт на СПОРТ ТОТО директно на Северния плаж в Бургас. Но едно е сигурно - за да се спечели тази награда е необходимо много постоянство и изключително желание за игра, независимо къде се намирате.

Най-близкият тото пункт до вас е със сигурност на една крачка разстояние. А защо не и на един-единствен клик? Този, водещ към нашия сайт www.toto.bg. И тъй като от Българският Спортен Тотализатор винаги държим на обещанията си, джакпотът в играта 6/49 се рестартира отново предлагайки ви нови над 2 000 000 лева и очаквайки поредния - 118-и тото милионер на България! За да има шанс това да сте именно Вие - продължавайте да участвате в числовите и моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО - защото ние винаги даваме повече!