"Булсатком" ЕАД добавя петте линейни канала на HBO - HBO, HBO2, HBO3, Cinemax и Cinemax2 в пакета си от програми от 11 юни. Завръщането на каналите е след шестгодишна пауза. Те ще са достъпни за клиентите на "Булсатком ЕАД" на интерактивна телевизия, Android TV устройствата bbox и безкартовите сателитни приемници, работещи с NAGRA кодировка.

"В Булсатком сме истински развълнувани за възобновяването на партньорството ни с HBO. Това беше една от моите цели от самото начало, когато застанах начело на компанията. Определено се чувстваше липсата на блокбъстърните филмови канали в портфолиото ни. Радвам се, че от днес можем пак да предложим пълния пакет телевизионни програми на HBO на нашите клиенти. За нас доверието, гласувано ни от HBO, е огромно признание за технологичния и оперативен напредък на Булсатком през последната година", сподели Станислав Георгиев, главен изпълнителен директор на "Булсатком" ЕАД.

Петте профилирани линейни канала на HBO предлагат на зрителите голямо разнообразие от най-актуалните съвременни филми и сериали, документални филми и поредици, както и широко застъпени оригинални продукции от САЩ и Европа. Основният канал HBO предлага премиерно най-популярните оригинални продукции на НВО, както и премиерите за малък екран на големите кинохитове и холивудски блокбъстъри.

HBO2 е с широк спектър от съдържание, подходящо за цялото семейство, а HBO3 - с фокус върху сериалите и тематичните уикенд маратони с цели сезони на заглавия. Акцент в програмите на Cinemax и Cinemax2 e селекция на филми и сериали от европейски и международни независими студиа.

"Имаме удоволствието отново да си партнираме с "Булсатком". Завръщането на линейните ни канали при оператора ще даде възможност на още повече потребители да имат достъп до качествени хитови филми и сериали от комфорта на дома си. Благодарим за конструктивния диалог с мениджмънта на компанията, който доведе до този резултат в полза на зрителите. Желаем успех и на новата услуга b•box, която дава още една възможност за гледане на най-добрите филми и сериали по HBO и Cinemax.", коментира Димитър Нойков, мениджър на HBO за България.

Клиентите на "Булсатком" могат да открият HBO каналите на позиции от 451 до 455.

Снимка 534257

Източник: Булсатком