България е в клинична демографска смърт и изчезва. Това заяви лидерът на БСП Koрнелния Нинова по време на 49-ия конгрес на партията.

Днес ще разговаряме и ще вземем решение за бъдещето на всеки един от нас в България и Европа, посочи тя и допълни, че през всичките години управляващите се купували политици от всички икономически цветове.

Йончева сравни Борисов с боса на Коза ностра

Йончева сравни Борисов с боса на Коза ностра

Проблемът в България - 11 млрд. лв. годишно грабеж

В последните 10 години на ГЕРБ към проблемите се добавиха нови. В България се установи авторитарна власт и свободното предприемачетво е убито, свободата на словото е потъпкана, разгражда се държавността, заличава се разделението на властите, държавата е превзета и народът е поробен, захапа социалистката управляващите.

Румен Овчаров очаква БСП да има повече евродепутати от ГЕРБ

Румен Овчаров очаква БСП да има повече евродепутати от ГЕРБ

Овчаров отбеляза, че трябва да се види първо как ще бъде представена от Корнелия Нинова

"Това не може да продължава, защото този модел ни убива и трябва да бъде сменен", призова тя.

Проблемът не е в държавното устройство и Конституцията, а в нейното грубо погазване, предупреди Нинова.

Станишев категоричен, че спорът за мястото му в евролистата вреди на БСП
Обновена

Станишев категоричен, че спорът за мястото му в евролистата вреди на БСП

Има два потенциални риска

Корабът на властта потъва. Първи го напускат патриотите, коментира соцводачът.

Правителството мисли само за собственото си оцеляване, каза Корнелия Нинова. Докато те си правят дискотека и диджеят им пуска сини и червени лампи, гаснели много други лампи, по думите й.

Снимка 402665

Източник: БГНЕС

ГЕРБ са десетгодишно минало, подчерта лидерът на столетницата. Тя поиска обединение по някои важни за страната приоритети.

Ще отменим едноличната власт, каза Нинова.

Тя обеща да спре войната между президентството и другите институции. Ще има правила за правене на бизнес за всички, закани се лидерът на БСП. Който граби от обществена поръчка, ще се сблъскат с цялата държавна машина, подчерта Нинова. Тя ще гони калинките от държавната администрация. Левицата ще връща държавата в ключовите сектори на икономиката.

Продължава заграбването на държавните богатства, смята червеният водач. За пример тя посочи концесията на летище София. Социалистката се обяви за родно производство. Червените ще топят регионалните различия. Всяка политика ще бъде регионализирана.

Нямаме кадри, ще си произведем, обеща Нинова. Българската земя ще се използва за изхранване на българския народ, иска тя. БСП обеща грижа за общинското и държавно здравеопазване.

Корупцията е законово заложена, недоволна е лидерът на червената партия. Тя се обяви за електронно управление като начин за борба с корупцията.

Кирил Добрев не дава да се решават вътрешни проблеми през победата на БСП

Кирил Добрев не дава да се решават вътрешни проблеми през победата на БСП

БСП с исторически шанс да прати ГЕРБ в забвение,

За евроизборите Корнелия Нинова посочи, ще ЕС е в криза. Общността се грижела за третия пол и Истанбулската конвенция вместо за младите. Левицата в Европа също допусна своите грешки, смята тя.

Досега ГЕРБ бяха узурпирали европейската идея, коментира червеният водач. ГЕРБ са антиевропейска партия, допуснаха пробив в сигурността на Европа, каза тя, визирайки издаването на българско гражданство срещу заплащане.

Нинова няма да допусне Европа на две скорости.

Не сме второ качество хора, за да ядем второ качество храни, заяви още лидерът на левицата.

А новите евродепутати на левицата щели да защитават нови ядрени мощности у нас, отмяна на санкциите срещу Русия. Те ще са против Истанбулската конвенция, против пакта за мигрантите, против джендър идеологията.

Не подценявайте европейските избори, призова тя червените активисти. Можем да отстраним ГЕРБ от властта, ако изборите са честни, можем да ги спечелим, каза Корнелия Нинова. А герберите били царе на манипулациите и фалшивия вот. Тя отказала офертата на властта да е председател на НС, защото това щяло да е облага за стотина червени, но предателство към един милион избиратели на столетницата. Властта за червените не била самоцел.

Вие сте невероятни бойци, колеги, похвали Нинова червените депутати.

Промяната в България започна, категорична бе тя. Соцлидерът настоя българите да не се страхуват. Силата не е в политиците, силата е във вас, обърна се Корнелия Нинова към народа.

БСП да излезе с декларация в защита на Йончева, призова Нинова

БСП да излезе с декларация в защита на Йончева, призова Нинова

ГЕРБ ни превърнаха в премиерска република