Къде е безделничел, някъде се е разхождал. Най-вероятно се е разхождал, това е неговата роля - да отиде да се разходи някъде, да каже нещо и вие утре да ме питате. Така премиерът Бойко Борисов реагира на въпрос спрямо обвиненията от президента Румен Радев от Белмекен.

На разединителя няма да коментирам нищо и няма да влизам в ченгеджийските му номера, даде да се разбере Борисов и посочи, че правителството всеки ден показва това, което е гледал президентът.

Отношенията между Радев-Борисов - скарало се семейство, в което страдат най-много децата

Отношенията между Радев-Борисов - скарало се семейство, в което страдат най-много децата

Те принизяват проблема до махленското поведение

"Само хубави неща, пожелавам му хубава неделя и малко да се опита и той да обединява, а не да разединява всеки ден нацията, защото не е интересно вече. Ние показваме направеното - бизнесът му с бизнеса ми и бизнесмените му с бизнеса.. Българският бизнес не заслужава това отношение", коментира Борисов.

Единствено, за което премиерът завижда на държавния глава Румен Радев е, че успял да направи реформата в съдебната система

Борисов не вижда интерес към морето, а водата била като сълзичка
Обновена

Борисов не вижда интерес към морето, а водата била като сълзичка

Така премиерът Бойко Борисов коментира от Черноморието откриването

"Единственото, за което му завиждам е, че успя да направи "реформа в съдебната система" - това да ти пращат предварително съдиите актовете си, за това мечтае всеки управляващ, но на нас не ни се е случвало", добави още Борисов.

Борисов е доволен от работата на прокурорите, ДАНС и МВР, че рискуват живота си като се занимават с акули, а не с малки, средни риби и цаци.