Агенция "Пътна инфраструктура" съобщи за временно затруднение продажбата на електронни винетки.

В момента електронни винетки може да се купят само от сайта bgtoll.bg, от мобилното приложение BGTOLL, от терминалите за самотаксуване и на гишетата по основните гранични контролно-пропускателни пунктове - ГКПП "Калотина", ГКПП "Капитан Андреево", ГКПП "Кулата", Дунав мост - Русе, Дунав мост - Видин, ГКПП "Силистра", ГКПП "Станке Лисичково" и ГКПП "Илинден", отбелязват от агенцията.

Последна възможност за покупка на седмични е-винетки за камиони и автобуси

Последна възможност за покупка на седмични е-винетки за камиони и автобуси

От утре продажбата им за тежкотоварни превозни средства ще бъде преустановена

Работи се по отстраняването на затрудненията в продажбата на електронни винетки в търговската мрежа на партньорите на Агенция "Пътна инфраструктура" - националните доставчици на услуги. Временно е затруднена покупката на е-винетки от сайтовете www.vinetki.bg, www.tollpass.bg, www.digitoll.bg, www.telenor.bg, www.A1.bg, както и на каса в мрежата на мобилния оператор А1, Български пощи, Easy Pay и в бензиностанциите "Лукойл", "Еко", "Петрол" и ОМВ, а също чрез терминалите "Cashterminal" в мрежата на "Интеркапитал груп".

Днес е последната възможност за покупка на седмична електронна винетка за камионите и автобусите над 3,5 тона, съобщават от Агенция "Пътна инфраструктура" (АПИ).