Най-голямата ледена пързалка на Балканите M-Tel Rink ще отвори врати днес в 16 часа на езерото "Ариана", съобщиха от пресцентъра на M-Tel.

Откриването се очаква да уважат министър-председателят на България Бойко Борисов и кметицата на София Йорданка Фандъкова.

Настроението на леда ще поддържат звездите от "Мюзик Айдъл" Маги Джанаварова и Теодор Койчинов. Специално за всички присъстващи M-Tel Rink ще работи един час безплатно - от 16 до 17 часа.

И тази година няма да липсват изненади - М-Тел ще предизвика способностите на всички майстори на пързалянето със специално организирани игри с награди. M-Tel Rink е разположена на 1400 кв.м. и ще работи денонощно.

Входът за пързалката е 4 лева. Цената за наем на чифт кънки също е 4 лева. 400 чифта кънки ще се дават под наем, а за учениците пързалката ще бъде безплатна всеки ден от 8 до 10 часа.

Освен да забавлява, целта на М-Tel Rink е да се превърне и в един от спортните центрове на София, като насърчава повече хора да спортуват. Зимните забавления на пързалката ще продължат до края на март 2011 година.