Рома приема Атлетико (Мадрид) в мач от група "С" на Шампионската лига. Двубоят на "Олимпико" в Рим започва в 21,45 часа тази вечер. Двубоят е от изключителна важност за двата отбора, предвид факта, че компания им прави английският шампион Челси и всяка спечелена точка ще бъде от много важно значение в битката за първите две места. Четвъртия отбор в групата е азербайджанския Карабах.

"Вълците" не играха през уикенда, след като мачът им със Сампдория бе отложен поради лошото време на Апенините. Треньорът Еузебио ди Франческо няма да може да използва новото попълнение в атака Патрик Шик, а до последно под въпрос ще е бразилецът Емерсон. Юношата на тима Алесандро Флоренци е готов за игра и може да запише първо участие след близо година извън терените.

При "дюшекчиите" няма контузени футболисти. Наставникът Чоло Симеоне може да избира от най-доброто. Аржентинският специалист даде почивка на някои основни състезатели при равенството 0:0 срещу Валенсия от Ла Лига. В състава със сигурност ще е звездата Антоан Гризман, който изтърпява наказание в испанското първенство.

Отложиха Сампдория - Рома заради лошото време

Отложиха Сампдория - Рома заради лошото време

Все още не се знае датата за преиграване