Българка е заподозряна в убийството на съпруга ѝ в САЩ, съобщи Нова телевизия, позовавайки се на информация от изданието azfamily.com.

Престъплението е извършено в град Гилбърт, щата Аризона на 22 ноември. Задържана е 51-годишната Иванка Колева, на която е повдигнато обвинение в убийство втора степен.

Униформените заподозрели жената, след като открили трупа на 49-годишния Стефан Колев в къща близо до пътищата "Гуадалупе" и "Рекер".

По данни на полицията мъжът е получил множество изстрели по тялото и е бил намушкан с нож. Дни по-рано Колева закупила пистолет, който съответства на оръжието на убийството. Тялото било увито в найлон и скрито под легло. На местопрестъплението разследващите са забелязали, че са положени "очевидни усилия за почистване на местопрестъплението".

Силно редактирани съдебни документи, получени от местната медия, сочат, че Колева се е обадила на семеен приятел дни по-рано, за да каже, че съпругът ѝ е напуснал дом им и че има нужда от помощ, за да се грижи за децата си. Съобщава се още, че след това Колева се е настанила в хотел в Темпе.

В момента сънародничката ни е задържана. Мярката й би могла да бъде променена срещу парична гаранция от 1 милион долара.

В САЩ задържаха българин за убийството на баща му и сестричката му

В САЩ задържаха българин за убийството на баща му и сестричката му

22-годишният мъж опитал да се самоубие…