Арестуваха общински съветник във Вършец от листата на партия "Воля". Съветникът е арестуван с още трима души заради участието му в  побой на служител в заложна къща, пише "24 часа", позовавайки се на местно издание.

От пресцентъра на МВР заявиха за news.bg, че има арестувани във Вършец, но при тях не пристигат имена.

По информация на местни медии арестуван е съветникът Благовест Христов. Той беше и кандидат за кмет на последните местни избори. Христов е собственик на дискотека във Вършец.

Според публикуваната полицейска информация вчера около 15,15 часа 38-годишният Христов, заедно с 47-годишен врачанин, 31-годишен мъж от Монтана и 36-годишен софиянец са набили 42-годишен комисионер в заложната къща.

Битият мъж също е от Враца. При пристигането на полицаите той бил с видими следи от побой по лицето и тялото. Мъжът е бил освидетелстван от съдебен лекар в МБАЛ "Д-р Стамен Илиев" - Монтана. Отказал е да остане в болница.

Разпрата е започнала предишната вечер, когато комисионерът се появил в дискотеката на Христов и между него и диджеят на заведението се заформил скандал. На следващия ден съветникът и собственик на нощния клуб Христов и негови авери решили да отмъстят. По случая тече разследване.

Веселин Марешки няма намерение да бяга

Веселин Марешки няма намерение да бяга

Важно е какво ще каже третата инстанция