Днес се проведе поредното заседание по делото за убийството на 33-годишната Евгения Владимирова, за което са обвинени съпругът й - Орлин Владимиров и баща му Пламен Владимиров в съучастничество.

Софийският градски съд изслуша брата на убитата - Николай Чорбанов, който определи мъжът й като страхлив човек и психопат, която я е тормозил, съобщи БНТ. По думите му Орлин Владимиров е хладнокръвен убиец, който не е обичал детето си, щом го оставил без майка. За Пламен Владимиров Чобанов каза, че той е алкохолик и заради това бил предсрочно пенсиониран от ДАНС.

Разпитан бе и Габриел Димитров, с когото Евгения имала интимни отношения по време на брака си. По думите му двамата са се срещали един-два пъти седмично на различни места, а убитата е споделяла свои подозрения, че съпругът ѝ я следи.

Съдебното заседание и днес започна с протест на семейството и близките на Евгения, които настояват за справедливост и доживотни присъди без право на замяна за двамата подсъдими.

Припомняме, Евгения Владимирова бе в неизвестност от 13 октомври 2021 г., а по-късно тялото й бе открито в куфар във водоем в Перник. Орлин Владимиров поддържаше версията, че съпругата му е отишла на фитнес, след което трябвало да се види с приятелки, но така и не се появила на срещата. Мъжът взе участие и в издирването на Евгения, чието тяло бе намерено на 12 ноември.

Свидетели с разнопосочни показания: Заради пари или ревност е убита Евгения Владимирова?

Свидетели с разнопосочни показания: Заради пари или ревност е убита Евгения Владимирова?

Обвиняеми за убийството на Евгения са нейният съпруг и свекър