Не е толкова страшно в българския арест, хората там са строги, но справедливи. Това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод ареста на Бойко Борисов от вчера вечерта.

Такива процеси се случат във всички нормални държави. "За нас това не е нещо, което е голяма изненада, обясни той. Дела срещу депутати от "Възраждане" има и в момента.

Той попита и с какво е по-различен от Борисов от неговия "ортак Каракачанов", който довел до това тежко състояние въоръжените сили. Не виждам разлика между стария и новия ГЕРБ, изтъкна лидерът на "Възраждане".

За сценките, които се разиграха в пленарна зала Костадинов коментира, че боя се развалил с кавга.

Иначе ПП "Възраждане" остава твърдо против да се дава оръжие на Украйна. Утре "Възраждане" организира протест в 10.30 часа пред Министерски съвет, когато св очаква там да е Лойд Остин.

Митрофанова предупреди да не изпращаме никъде оръжия

Митрофанова предупреди да не изпращаме никъде оръжия

Увери, че Русия е надежден гарант на енергетическата сигурност от световно ниво

Ние ще бъдем там, за да го посрещнем, изтъкна той и обясни, че не трябва да се включваме в братоубийствена война. Партията щяла да го следва на всякъде, където е той. Ние купихме чертежи, не изтребители, повтори тезата си Костадинов за договора за B-16. Американците нищо не дават, те само вземат, според лидера на "Възраждане".

Той призова всеки български гражданин да се включи в протеста им.

Под прозорците на МС викове за оставка заради показно натриване на носове

Под прозорците на МС викове за оставка заради показно натриване на носове

"Оставка" и "Червени боклуци" под прозорците на властта заради ареста на Борисов