Парична награда за онзи, който даде информация, достатъчна за разкриване на убийството на модния бос Александър Антон, са готови да обявят членовете на КРИБ. Това обяви пред Нова телевизия председателят на конфедерацията Кирил Домусчиев.

Припомняме, че това не е прецедент, тъй като Алексей Петров също предложи парична награда за информация във връзка с опита за покушение срещу него. Той обяви, че дава награда 100 000 долара за достоверна информация, свързана с атентата срещу него.

Собственикът на модна къща „Агресия” Александър Антов бе застрелян в петък вечерта, когато излязъл да разходи кучето си.

Вчера бизнесът излезе с остра декларация, в която настоява убийството да бъде разплетено незабавно. Ако това не се случи в най-кратки срокове, КРИБ ще поиска оставката на МВР шефа Румяна Бъчварова.

По думите на Домусчиев, в последните дни сме станали свидетели на бездействие от страна на МВР, което нямало как да доведе до резултати. Според него бизнесът трябва да се чувства сигурен, за да може да инвестира.

Кирил Домусчиев е категоричен, че показните разстрели, отвличанията и убийствата трябва да спрат.