България от страна на розите се превърна в страна на вампирите. Това заяви адвокат Марин Марковски пред Нова телевизия по повод жестоките убийства от последните дни.

За убийството на Кристи адвокатът смята, че Мартин Трифонов ще направи самопризнание в съдебна зала и съдът ще намали присъдата на 30 години.

Това, което той е извършил не е престъпление, това е вампиризъм, отсече Марковски. Педофилите не се превъзпитават, смята той. Те само се опитват да се сдържат, разкри адвокатът.

60 души изтърпяват доживотна присъда. За пример той даде Момата, който извършва зверства и който споделя, че е очаквал да не получи доживотен затвор и затова признава престъпленията. Марковски е против идеята на ВМРО за химическа кастрация.

Доживотен затвор за убиеца иска майката на Кристи

Доживотен затвор за убиеца иска майката на Кристи

Самопризнанията на Мартин Трифонов не намалявали евентуалната му присъда

Припомняме, жестокото убийство на Кристи беше извършено в четвъртък в сливеското село Сотиря. Днес в Сливен е обявен ден на траур.

Мартин Трифонов е обвинен в убийство, блудство и изнасилване. в момента той се намира в болница под засилена полицейска охрана, след като след няколкочасови преследвания и оказване на съпротива беше настигнат и прострелян от полицията.

Вчера обвиняемият направи пълни самопризнания, а майката на убитото дете настоя той да получи доживотен затвор.

21-годишният Трифонов с пълни самопризнания за убийството в село Сотиря

21-годишният Трифонов с пълни самопризнания за убийството в село Сотиря

ДНК проба категорично потвърждава, че той е изнасилил и убил детето

Има ли престъпление, има и следи. Това каза Марковски за убийството край Негован.

От коментар на говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова стана ясно, че прокуратурата работи по няколко версии по случая.

По нейни думи останките от труповете са били скрити в три бидона и пет чувала.

Останките са на два трупа. Единият със сигурност е на жена. За другия все още съдебна медицина не е съобщила какъв е полът. Не се работи само по версията за убийството на лица, обявени за издирване. Според Румяна Арнаудова убийството може да е извършено от родственик, който не е обявен за издирване.

Останки на две тела са открити край софийското село Негован
Обновена

Останки на две тела са открити край софийското село Негован

Разчленено тяло на жена и тяло на мъж