Жена е загинала при катастрофа на пътя между Бургас и Варна край Слънчев бряг след ресторант "Ханска шатра", съобщиха от полицията.

Около 13.45 ч. вчера "Мерцедес С 320 CDI", който се движел с несъобразена скорост в посока Бургас, навлязъл в лентата за насрещно движение, като блъснал челно "Форд Фокус" с пловдивска регистрация, управляван от 32-годишна жена от Карлово. На място загинала 67-годишната майка на жената, а баща й, който е на 66 години е настанен за лечение в хирургичното отделение в УМБАЛ - Бургас.

Мерцедесът бил шофиран от 39-годишен немски гражданин, продължително пребиваващ в България, с адрес в село Житница. Той бил тестван за алкохол и наркотици, като бил отчетен положителен резултат за амфетамин. Взети са му кръвна проба и урина за химичен анализ.

Отзовалите се на мястото на инцидента полицаи от Районното управление в Несебър забелязали, че 30-годишна германка, пътувала в мерцедеса, е неадекватна и нервна. При личен обиск у нея били открити четири пликчета с общо около 5 грама канабис. Тя е била задържана за срок до 24 часа.

По случая е образувано бързо производство.

Пияна шофьорка предизвика верижна катастрофа в Карловско

Пияна шофьорка предизвика верижна катастрофа в Карловско

Ударили са се четири коли