Подпалили автомобил и в Кюстендил през изминалата нощ. Собственикът на автомобила  „Фиат Панда" паркирал колата си на улицата срещу неговата вила, разказа той пред Дарик. Това станало в местността „Чифличето", землището на село Жиленци.

Още една кола горя в Галиче

Още една кола горя в Галиче

Джипът отново е в семейството на бизнесмена Тушанов

„Прибрах се късно вечерта в понеделник, към 23.45 ч., бях на гости на мой приятел. Малко след полунощ съм заспал. Към 01.40 часа се събудих от силен удар, погледнах през прозореца и видях, че колата ми е в пламъци. Беше преместена под прозореца", разказа мъжът.

От полицията твърдят, че се е запалила инсталацията и това не било умишлено. "Аз бях сложил дърва под автомобила, те бяха отместени, а колата беше избутана под прозореца. Полицията твърди, че като изгори инсталацията, самото даване на късо задвижва стартера и той предвижва колата напред, но аз не им вярвам", разказа собственикът на изгорелия автомобил. Кюстендилецът добави, че преди дни е бил заплашван от съседи.

По случая е образувано досъдебно производство, в рамките на което ще се изясняват фактите по случая, назначени са експертизи.