От столичната полиция уверяват, че ще се предприемат всички необходими мерки за охрана на реда във връзка с предстоящия днес мач между Левски и ЦСКА.

СДВР информира, че няма да се допускат нерегламентирани шествия по маршрутите на придвижване на феновете на двата столични отбора.
За да бъде избегнато струпване, полицията приканва зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16.30 часа.

Фен от агитката нарисувал свастиките по децата на мача за купата

Фен от агитката нарисувал свастиките по децата на мача за купата

Момчето не знаело както означават тези символи

Освен за спазването на обществения ред, властите в София ще следят и за безопасността на движението около Националния стадион "Васил Левски". Възможно е обаче в следобедните часове да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

Преди, по време и след провеждането на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

Валентин Радев обеща драстични мерки срещу футболните хулигани

Валентин Радев обеща драстични мерки срещу футболните хулигани

Министърът предложи заседание с марля на едното око като съпричастност

На изградените контролни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.

Малолетни посетители ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона.

23-ма задържани на финала на "Купата на България"

23-ма задържани на финала на "Купата на България"

Славия победи Левски с 4:2 след изпълнения на дузпи.

Униформените няма да допускат на стадиона зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи - огнестрелни оръжия, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри.

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. В дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост.

Постоянен арест за футболния хулиган, ранил полицайка

Постоянен арест за футболния хулиган, ранил полицайка

Решението е оконачателно