Трима души, ранени при катастрофи с мотори и двама намушкани са приети в „Пирогов," съобщиха от пресцентъра на болницата.

В 23.00 часа е транспортирана 46-годишната Е.А., която била пътник на мотор, управляван от 27-годишния В.П. Катастрофирали са в района на Костинброд, в резултат на което жената получила четири тежки фрактури на левия крак.

Дежурните травматолози, с шеф екип д-р Неди Цекулов, оперирали 7 часа пострадалата. Състоянието на ранения крак е добро, заяви на д-р Цекулов.

Водачът на мотора е с фрактура на ляво ходило.

От Дупница е транспортиран 51-годишният И.М. Той е с 6 счупени ребра и фрактура на лявата подбедрица. Катастрофирал е с мотор в село Самораново.

В лечебното заведение са приети и двама, ранени с нож.

38-годишният В.П. е постъпил в Спешното консултативно отделение с проникваща рана в дясното рамо. След преглед и медицинска помощ е освободен за домашно лечение. По предварителна информация мъжът е ранен от бившата си интимна приятелка.

На лечение в Детска гръдна хирургия е настанен И.М. на 17 г., който бил с рани от нож в шията, рана в лява гръдна половина, химопнавмоторакс. Момчето е пострадало при свада в Банкя.