Установен е нападателят на българина в Скопие, но той все още е на свобода и се издирва, съобщава bTV.

Прокуратурата в Северна Македония продължава да предприема действия по обезпечаване на доказателства за пълното изясняване на събитието.

Основната прокуратура в Скопие внесе в Основния наказателен съд в столицата предложение за определяне на обезпечителни мерки срещу четири лица, спрямо които е образувано производство за участие в инцидента в търговския център "Чаирчанка", при който беше ранен сънародникът ни.

РСМ съжалява за намушкания българин, но разграничава футбол от политика

РСМ съжалява за намушкания българин, но разграничава футбол от политика

Буяр Османи настоява инцидентът да не се използва за засилване на езика на омразата

Посочва се, че има основателно предположение, че лица на възраст от 28 до 32 години са участвали във физическа саморазправа с фенове на БФК "Левски".

До събитието се е стигнало, когато българските фенове с два автомобила са преминали край търговския център и първо са влезли в словесен спор с минувачи и граждани, а след това са излезли от автомобилите и словесният спор е прераснал във физическа саморазправа с група граждани, излезли от околните сгради.

Предвид обстоятелствата прокурорът е предложил няколко обезпечителни мерки на заподозрените: задължение да се явяват периодично на назначено длъжностно лице в ООС в Скопие, временно отнемане на документи за пътуване, както и забрана за посещение на определено място - спортни състезания.

Родни евродепутати се жалват на евролидерите за намушкания българин в РСМ

Родни евродепутати се жалват на евролидерите за намушкания българин в РСМ

Настояват за остра реакция спрямо Скопие