Мъж намери приятелката си простреляна в колата им в столичния кватрал "Младост", съобщи МВР. Уточнява се, че 46-годишната жена е починала. Двамата са живеели на съпружески начала.

Жената е била простреляна в главата докато е говорела по телефона. Убиецът е хвърлил до тялото й бяла роза. Уточнява се, че в момента на стрелбата колата се е движела, а прозорецът е бил спуснат.

Убитата е намерена от приятеля й в семейния автомобил, който се е намирал пред блок 18 в квартал "Младост". Според информация от МВР, мъжът е подал сигнал на телефон 112 в 20:47 часа.

В. "24 часа" съобщи, че става дума за убийство, а жертвата е Стоянка Марангозова, дъщеря на бившия депутат от БСП Кънчо Марангозов, който почина през 2015 г.*

Вестник "24 часа" допълва, че Марангозова е била замесена в пирамида за над 65 милиона лева. Според обвинителен акт, внесен в Софийската градска прокуратура, тя е източила сумата от 65 536 705, 98 лв. през периода от януари 2008 г. до октомври 2011 г. Засега не е ясно на какъв етап е делото. В началото на 2011 г. Станка Марангозова е арестувана за пране на пари.

*На следващия ден Dnes.bg отрече жeртвата Станка Марангозова да е дъщеря на депутата д-р Кънчо Марангозов. В редакцията на Dnes.bg се е обадила дъщерята на бившия депутат от БСП и бивш директор на бургаската болница - Димитрина Марангозова, която уточни, че тя е единствената дъщеря на д-р Кънчо Марангозов и убитата жена в София няма общо със семейството.