Отборът на ЦСКА ще изиграе своя трети контролен двубой на испанска земя. След равенството с Бохум (1:1) и неприятната загуба от унгарския Академия Пушкаш, грандът ще търси дебютна победа за 2019-а година срещу екзотичния китайски тим - Шанхай Шенхуа.

Фенове "захапаха" Звяра Мауридеш, бил като Игуаин

Фенове "захапаха" Звяра Мауридеш, бил като Игуаин

"Тлъстак, яж по-малко и тренирай повече"

В лагера на "червените" вече могат да използват своя бразилски бранител Жеферсон, въпреки че е назад с подготовката. Нестор ел Маестро и компания бяха сюрпризирани и от новината, че уж сигурният трансфер на Мауридеш в Рапид (Виена) е пропаднал, като той отново ще бъде на "армейско" разположение.

Впечатление в титулярния състав на ЦСКА прави отсъствието на Кирил Десподов. На негово място сред стартовите 11 ще видим Енрике Рафаел, който ще оформи атакуващо трио с Едвин Джеси и Али Соу. В центъра на защитата капитанът Бодуров ще има нов партньор - Стивън Перейра.

Димитър Пенев: Като гледаш класирането ти става терсене, търсиш хапче да ти мине главичката

Стратега: Като гледаш класирането ти става терсене, търсиш хапче да ти мине главичката

"Трябва да поглеждаме и към двора на Левски, за да знаем какво се случва"

Любопитен момент от съперничеството между ЦСКА и Шанхай е , че консултантът на тима - Люпко Петрович е бил треньор на азиатците през вече далечната 2000 година.

Шанхай Шенхуа е китайският тим, който повлече крак в привличането на големи световни звезди преди няколко лета. Екипа на клуба са носили Никола Анелга, Дидие Дрогба и Карлос Тевес. Преди няколко часа футболист на този състав беше и Демба Ба, но той бе продаден на турския Истанбул ББ.

Така погледите ни днес единствено ще бъдат насочени към колумбиеца Фреди Гуарин, който в Европа направи име в отборите на Порто и Интер. Треньор на Шанхай е испанецът Кике Санчес Флорес, спечелил Лига Европа и Суперкупата на УЕФА с Атлетико (Мадрид) през 2010 година.

Фенове на ЦСКА към Левски: Да ви е честит "армеецът" Димитър Ганев!

Фенове на ЦСКА към Левски: Да ви е честит "армеецът" Димитър Ганев!

Очаква се той да бъде новият бос на "сините"