Блек метъл бандата Dimmu Borgir, хедлайнер в тазгодишното издание на Thrash Till Death Festival на 15 август, ще остане в Каварна и след участието си.

Шесторката ще се наслади още два дни на слънцето и морето ни, преди да отпътува обратно към Норвегия, съобщават организаторите от Жокер медиа и Община Каварна.

В интервю по повод първото гостуване на групата в България, Silenoz (китарист) споделя че "всички много се вълнуват и може би ще поостанат за ден-два край морето".

Освен Dimmu Borgir в тазгодишното издание на екстремния фест ще вземат участие още български метъл банди - Korozy, The Revenge Project и Serpentine Creation.

На 15 август в Каварна, стадион "Калиакра" ще бъде отворен за публика след 18.00ч, а началния час на Thrash Till Death е обявен за 20.00ч. Редът, в който бандите ще стъпват на сцената, е: Serpentine Creation, The Revenge Project, Korozy и Dimmu Borgir.

Билетите за четвъртото издание на фестивала са с цена 40лв., а на 15-ти август ще се прoдават по 50лв. Местата, на които могат да бъдат закупени предварително, са Билетен център в НДК и в мрежата на Ticketstream.bg.