На 25 януари ще бъдат отбелязани 15 години от старта на H.M.S.U. - неформалното музикално движение, което популяризира дръм енд бейс и сходните му стилове през последните 15 години в България и региона.

По случая се подготвя грандиозно събитие, което обещава да изпълни с качествена музика и четирите зали на парти-център 4КМ в София. 

Рожденият ден ще събере на родна земя четири от най-реномираните световни и локални концепции за клубни вечери. На този етап са потвърдени две от тях  - World of Drum and Bass и Therapy Sessions, а участие в събитието се подготвят да вземат редица известни артисти от цял свят. Организаторите обещават незабравима вечер с повече изпълнители, сцени, звук и светлина, достойни за 15 години дръм енд бейс в България.

През годините гости на H.M.S.U. са били над 250 от водещите световни имена в областта на тази музика, а с марката H.M.S.U. са организирани над 300 събития от различен мащаб, сред които и най-големите партита в областта като тридневен Летен Фестивал на открито, запазените марки Drum'N'Jazz, Класика и BrokenBalkanz, клубната вечер на ON!Fest, дръм енд бейс гости и сцени по време различните издания на Spirit of Burgas  и много други.

От своя страна родните артисти от формированието - acidtrip, Targy, EXo, Ogonek, COOH, Mocks и Konspirator, са виновници за популяризирането на разнообразните видове бас музика по родните земи, в това число liquid, atmospheric, jungle, techstep, neurofunk, autonomic, dubstep и други.

Голяма част от тях се утвърдиха успешно и на международната сцена, а имената им могат да се срещнат на събития навсякъде по света.

Поради големия интерес промоционалните билети от 15 лева вече са изчерпани. Билети от 20 лева могат да бъдат закупени до 24 януари в разпространителската мрежа на Eventim.

Konspirator: H.M.S.U. е най-големият ни успех