Успешно завършиха снимките на новия приключенски пълнометражен филм " 6 и 1 наум". Режисьор и сценарист на лентата е Лъчезар Петров, оператор е Румен Василев. Публиката ще може да види в главните роли актьорите: Галин Найденов /като Камен/, Йоанна-Изабелла Върбанова /Лора/, Анастасия Левордашка /Ива/, Мирела Карабанчева /Галя/, Теодор Софрониев /Радо/, - Ахмед Юмер /Мишо/.

В епизодите: Тончо Токмакчиев /Шефа/ и Албена Колева /кака Цеца/.

Приключения с мотори, преодоляване на много опасности, приятелства, интриги, страст и изпепеляваща любов преживяват героите на филма.

Лора, Камен, Галя, Ива, Мишо Рендера, и Радо Екстрема , са колеги в рекламна агенция и добри приятели. Толкова добри, че са неразделни и през почивните дни. Любовта им към приключенията и моторите ги отвежда всеки уикенд на непознато място, където, далеч от градската шумотевица, търсят близост с природата, със себе си и най-вече - екстремни преживявания.

По отношение на последното не са абсолютно единодушни, но всички се подчиняват на колективния устрем. Такава е целта им и в тази слънчева лятна утрин. Събота е. Всичко започва както обикновено. Моторите безметежно летят към място, което нехайно наричат: „Абе... където стигнем!". Младостта обича подобни предизвикателства. Гъсталакът, в който попадат, се оказва недружелюбен и труден за преодоляване, но това е най-малкият им проблем...