Тежките зимни условия и тежкотоварния трафик са причина за дупките по пътищата. Тази позиция изрази регионалният министър в оставка Лиляна Павлова по Нова ТВ.

Това са естествени процеси, подчерта тя. По думите й дупки и пукнатини имало по неремонтираните от години трасета. По новите нямало дефекти. Над 350 километра пътища са ремонтирани през миналата година. 20 000 километра са държавните пътища, от тях 10 000 километра са в лошо състояние, заяви Павлова.

Стандартите в Европа са на 7 години да се прави пълен ремонт. У нас това не е така. Радвам се, че БСП еволюират, така тя коментира думите на соцлидера Корнелия Нинова, че ако левицата е на власт, няма да спира програмата за саниране. С най-ниска безработица и най-нисък дълг сме в Европа, по думите на Павлова. Всеки ден червените разигравали драматургия, твърди тя.

Ще ни спрат еврофондовете, ако червените не спрат с фалшивите сигнали. Не трябва сами да се закопаваме, категорична е Павлова. 60 години не е сменяна ВиК мрежата у нас, стана ясно от думите й.

Инвестирани са 3 милиарда от Оперативна програма "Околна среда" за нова ВиК мрежа.

За блокадата на Дунав мост-2 Павлова обясни, че проблемът е от румънска страна. Властите работели за разрешаване на проблема.

За своя сметка изпълнителят отстранява дефектите на Цариградско шосе

За своя сметка изпълнителят отстранява дефектите на Цариградско шосе

Ще бъде направен цялостен ремонт на всички констатирани дефекти

Припомняме, след като имаше много сигнали за дупки по пътищата, бе решено, че фирмата, направила ремонт на бул. "Цариградско шосе" ще отстрани множеството пукнатини и цепнатини за своя сметка. Ремонтът на този столичен булевард беше преди броени месеци.