От днес Имунизационният център на болница "Пирогов", разкрит в медицинския център на болницата, ще работи с променено работно време. Желаещите да си поставят ваксина могат да го направят всеки ден от 08:00 часа до полунощ.

За удобство на гражданите са осигурени 3 медицински екипа в Имунизационния център, които ще работят включително събота и неделя при удължено работно време, съобщиха от "Пирогов".

От там разполагат с достатъчни количества от регистрираните на територията на България ваксини: Comirnaty (Pfizer), Moderna и Janssen, като зареждането се осъществява чрез РЗИ - град София. За последните четири дни в Имунизационния център на УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" са поставени 1,846 ваксини.

В „Пирогов“ вече няма свободни легла за пациенти с COVID-19

В „Пирогов“ вече няма свободни легла за пациенти с COVID-19

В столичните болници COVID-отделенията са пълни...

"Пирогов" променя от понеделник (25.10.2021 г.) и цената на бързите антигенни тестове. Гражданите ще заплащат само такса за вземането на пробата, която ще е в размер на 10 лв.

Обособените за целта пунктове се намират пред входа на мултипрофилното спешно отделение на болницата и са с работно време между 08:00 и 18:00 часа. За всички служители на УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов" бързите антигенни тестове остават напълно безплатни.