Общественият транспорт, железопътният и въздушният транспорт ще бъдат силно засегнати от общата стачка в четвъртък, свикана в знак на протест срещу законодателството в областта на трудовата реформа, като частният и публичният сектор, както и журналистите ще се присъединят към протеста, разкри в. "Катимерини".

В Атина метрото, трамваят, тролейбусите и крайградската железница няма да работят през целия ден, докато автобусите ще се движат от 9 до 21 часа. В цялата страна няма да има железопътни или фериботни услуги, включително овърнайт, което ще се отрази на някои ранни пътувания.

Ще има и спиране на работата от служители на полетната информационна служба и службата за безопасност на въздушното движение от 11:30 до 15:30 часа. Пътниците трябва да се обадят на авиокомпаниите си, за да проверят дали това ще повлияе на редовните полети.

Синдикатите от частния и публичния сектор ще проведат митинги в централната част на Атина тази сутрин.

Журналистите в печатните и електронните медии също ще напуснат работата, заедно с други работници в голяма част от частния сектор и цялата публична администрация.

Уебсайтовете за новини не актуализираха съдържанието си, докато няма да се печатат вестници в сряда.

Стачка парализира морския транспорт в Гърция

Стачка парализира морския транспорт в Гърция

Реакция на нов законопроект, свързан с промени в трудовото законодателство