"Аз съм съвсем сам (горкият аз) в Белия дом и чакам демократите да се върнат и да сключат сделка за изключително необходимата охрана на границата. В един момент демократите, които не искат да сключат сделка, ще струват на страната ни повече пари, отколкото граничната стена, за която всички говорим. Лудост", обясни в Туитър Доналд Тръмп.

Той коментира, че "Саудитска Арабия се съгласи да похарчи необходимите пари, необходими за възстановяването на Сирия, вместо на САЩ. Виждате ли, не е ли хубаво, когато изключително богатите страни помагат за възстановяването на своите съседи вместо Великата страна САЩ, която е на 5000 мили. Благодарности на Саудитска Арабия".

Тръмп нападна ФЕД и страните, които се възползват от приятелството на САЩ

Тръмп нападна ФЕД и страните, които се възползват от приятелството на САЩ

Те не разбират нуждата от търговски войни, от долара и дори шътдауна

"Стената е нещо различно от 25-те милиарда долара за охрана на границите. Пълната Стена ще бъде изградена с парите от шътдауна плюс вече наличните средства ... Проблемът е, че без Стената, голяма част от останалите долари се губят", добави Тръмп.

Той коментира, че "никога не съм "нападал" и.д. главния прокурор на САЩ, човек, когото много уважавам. Това е измислена история, една от многото от фейкнюз на медиите".

Институциите в САЩ могат да останат затворени поне до 3-ти януари

Институциите в САЩ могат да останат затворени поне до 3-ти януари

Девет от 15-те федерални ведомства, включително държавна, вътрешна сигурност, транспорт, земеделие и правосъдие