Кандидатът за вицепрезидент на Републиканската партия сенатор Джей Ди Ванс заяви по време на митинг в Рино, Невада, че нелегалните имигранти трябва да "започнат да си събират багажа", "защото Доналд Тръмп се завръща".

Ванс заяви, че ако вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис заеме поста, тя "няма да спре, докато всеки един имигрант, когото пусне", не стане избирател.

"Време е да поставим интересите на американските граждани на първо място", продължи Ванс, заявявайки, че е "здрав разум" лидерите на САЩ да се "грижат за интересите" на американските граждани, посочи АП.

Той отбеляза, че ако Харис успее да направи нелегалните имигранти регистрирани гласоподаватели, тя на практика ще "предаде контрола" над САЩ на "хора, които дори не би трябвало да са тук".

Сенаторът Джей Ди Ванс проведе митинг в Рино, Невада, на който похвали бившия президент Доналд Тръмп. Ванс заяви, че Тръмп е "поел куршум за страната" и предположи, че ще продължи да дава значителен принос, ако бъде преизбран.

"Ние ще си върнем страната", заяви Ванс. "Той дори пое куршум за страната, която обича. Само си представете какво ще направи с още четири години в Белия дом".

Джей Ди Ванс прие номинацията да е вицепрезидент на Тръмп

Джей Ди Ванс прие номинацията да е вицепрезидент на Тръмп

Това стана по време на конгреса на Републиканската партия

Ванс също така противопостави лоялността на Тръмп на тази на вицепрезидентската надежда на демократите Камала Харис.

"Лоялността е да служиш в морската пехота на Съединените щати, както направих аз. Лоялността е да поемеш куршум за тази страна - нещо, което Доналд Тръмп направи. Ако Камала Харис иска да говори за лоялност, тя трябва да се погледне в огледалото", заключи той.

Европа разтревожена от опозицията на вицето Ванс срещу помощта за Украйна

Европа разтревожена от опозицията на вицето Ванс срещу помощта за Украйна

Той е на мнението, че американците и европейците не могат да осигурят достатъчно боеприпаси, за да победят Русия в Украйна

Ванс заяви, че според него това, което "медиите" наричат "коронация" на вицепрезидента на Съединените щати Камала Харис, трябва да се нарече "преврат".

По време на своя митинг в Рино, Невада, Ванс заяви, че "шефовете на Демократическата партия" са смятали, че резултатите от гласуването на президента на САЩ Джо Байдън са "твърде лоши", което ги е накарало да "инсталират Камала Харис като своя нова кандидатура - човек, който не е получил нито един глас".

Избраният от Тръмп вицепрезидент Ванс определи Великобритания като първата „ислямистка“ ядрена държава

Избраният от Тръмп вицепрезидент Ванс определи Великобритания като първата „ислямистка“ ядрена държава

Вицепремиерът на Обединеното кралство отхвърли подигравката, като една от многото "колоритни" на кандидатът за вицепрезидент

"А медиите наричат това коронация", продължава той, като добавя, че "в Америка не коронясваме лидерите си, а гласуваме за тях".