Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев беше видимо ядосан от случилото се по време на мача с Лудогорец и "изля" всичко насъбрано в себе си пред журналистическото множество. В изказването си шефът засегна темите "Моци", "ЦСКА" и "БФС". Ето какво каза той:

Хали Тиам: Не мога да повярвам, че Моци направи такова нещо

Хали Тиам: Не мога да повярвам, че Моци направи такова нещо

"Ще се опитаме да спечелим срещу ЦСКА"

"Съдията се забави пет минути да изгони Козмин Моци. Той е откровен провокатор и това беше преднамерено действие от него. Често го прави по българските терени. Когато пет минути се чудиш какво да направиш, хората полудяват, защото виждат, че не се случва това, което трябва. Трябваше четвъртият съдия да му каже за ситуацията, за да разбере какво става. Аз нямам обяснение защо трябва да дразниш публиката при 2:0 за Лудогорец. Това трябва да се изкорени, особено от чужди футболист. Ако това го направи българин в чужбина, ще му съсипят кариерата", стартира Колев.

Петричев се изцепи: Козмин Моци е най-обичаният футболист в България!

Петричев се изцепи: Козмин Моци е най-обичаният футболист в България!

"Всеки има право да се радва, когато вкарва гол"

"Това е липса на възпитание. Когато се събере Дисциплинарната комисия, ще разберем какво ще стане. Ние не търсим вина в наказанието на Живко Миланов, а той е наясно, че щеше да има провокации от Черно море. Грешно беше да се подаде и не го оправдахме, видяхте, че и Георги Дерменджиев го потвърди това. Това, което излизаше от устите на феновете на варненци, не е нормално човешко същество да синтезира в мозъка си", коментира директорът в столичния клуб.

"В нормална държава Козмин Моци ще получи поне пет мача наказание. Сменихме "Герена" за "Васил Левски" заради положението на звездите".

Светослав Дяков: Спечелихме заслужено срещу Левски

Капитанът на Лудогорец подкрепя Моци, бил псуван цял мач от "сините" фенове

"Спечелихме заслужено срещу Левски"

"Имаме сериозен проблем с терена, не съм експерт, но ми беше казано, че няма как да проведем мача на нашия стадион, ако искаме да играем до края на сезона на нашия си стадион. Има пукната тръба под терена. Нарушението на Иван Горанов е очевидно и не можем да кажем на черното - бяло. Дали трябва да се покаже директен червен картон? За мен не. Отдавна правилата са такива, че не трябва да има двойно наказание. За съжаление Горанов няма да играе срещу ЦСКА, имаме циркулация на футболисти. Левски има млади футболисти, които могат да играят, защото това е бъдещето на този клуб. Имах възможност да гледам мача със скаути и всички харесаха изявите на нашите играчи. Имат какво да учат тактически, но ако им се гласува доверие, ще разкрият потенциала си".

Младият Юруков: Доволен съм от себе си, но накрая се изморих

Младият Юруков: Доволен съм от себе си, но накрая се изморих

"Не мисля, че Лудогорец беше по-добър от нас"

"Не искам да влизам в полемика за декларацията на БФС. Мачът с ЦСКА е важен за Левски, винаги е бил важен, без значение какъв цвят на екипа носи отборът, с който ще играем. Мислим мач за мач и се надяваме публиката да ни подкрепи. Сега субективните фактори ги оставям на други хора, тъй като вече не мога да коментирам тези неща. Също мисля, че не трябва да се критикуват много съдиите, но когато има грешки трябва да се отбелязват. Не е полезно, тъй като и днес смятам, че Лудогорец беше по-добър от нас в един момент нататък. Изпуснахме да се хванем в добрия момент за нас и да ги затрудним", завърши той.

Дерменджиев: Отдавна съм казал, че играем мач за мач

Дерменджиев: Отдавна съм казал, че играем мач за мач

"Загубихме заради две грешки"