Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев коментира победата над Пирин (Благоевград) с 3:1.

"Искам да честитя победата на моите момчета, на треньорския щаб и на всички фенове. Днес футболистите ни изнесоха един много добър мач и заслужаваха победата. Радвам се и мисля, че с това себераздаване ще стигнат далеко. Надявам се да постигнем целта, която сме си поставили. Има страшно много мачове, победихме един много добър отбор и може би затова победата е така ценна.

Винаги ситуацията в Локомотив е била една и съща. Успяхме да запазим отбора и искахме да надградим с още някой футболист, но е много трудно поради простата причина, че добрите състезатели не искат да играят във второто ниво. Ние сме скромни относно издръжката, но аз и Веско Стоянов издържаме отбора. Той също е малко луд като мен да обича Локомотив толкова и искрено му благодаря.

Не си мислете, че условията тук са по-лоши, отколкото при някои отбори в Първа лига. Това е тим с традиция, с история и се радвам, че нещата до момента се получават. Дочувах за желание от Левски и към Педро Ферари, и към други момчета, но оферта не е идвала", каза Василев.

Локомотив (София) прекъсна победната серия на Пирин

Локомотив (София) прекъсна победната серия на Пирин

Столичани се наложиха над съперника си с 3:1 в София