Като "патология" определи в свой пост във Фейсбук депутатът от БСП Александър Симов интервюто на премиера Бойко Борисов пред "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг". В интервюто премиерът на България Бойко Борисов е питан за снимките в спалнята му, на които има кюлчета злато, пари и пистолет.

Със снимките от спалнята на Борисов олигархията го атакувала с методи на КГБ

Със снимките от спалнята на Борисов олигархията го атакувала с методи на КГБ

Това твърди той пред авторитетен германски вестник

"То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата "Измамата Ковид-19" би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното - Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев. Шекспирова трагедия", написа говорителят на депутатите-социалисти написа той по повода.

Симов, осмивайки премиера, пише: "Но, един елемент в това интервю ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов "красива жена много лесно може да преодолее защитата ми". Нещо повече - той буквално си признава как давал указания да пускат красивите дами дори, когато той не бил там, а имал да "дава интервю" (разбира се, че ще е интервю, той друго едва ли работи) и така една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема срещу гъбички", пише иронично Симов.

Той коментира и статия на една агенция, която предполага че красивата дама може да е съпруга на бизнесмен, който до скоро беше в ареста.

След него и Атанас Зафиров, който е и председател на Съвета по отбрана към Националния съвет на БСП коментира, че е нужна проверка кой има достъп до премиерската спалня.

"Не е нужно да си експерт, за да си наясно с какво количество информация, в т. ч. и на различни носители борави един премиер денонощно и какви проблеми би предизвикал един нерегламентиран достъп до такава информация", написа Зафиров с социалната мрежа Фейсбук.